Spring til indhold

Befordring

Løvskal ligger naturskønt placeret på den gamle Randers-Viborg landevej. Har du ikke mulighed for at komme i bil, kan du benytte VAFT’s busser.

Der kører to buslinjer igennem Løvskal: bus nr. 751 (tidligere nr. 61) og bus nr. 771 (tidligere nr. 71). Der er to busstoppesteder i byen hver vej.

Citat fra Midttrafiks hjemmeside:
Ændrer rutenummer fra 61 til 751 og kører fremover kun til Løvskal. Strækningen Løvskal – Randers nedlægges. På strækningen Viborg – Løvskal opretholdes ruten stort set uændret. Strækningen Ålum – Randers betjenes af bybuslinjerne 10 og 11.

Køreplaner i pdf-format kan hentes i download-området i mappen “Diverse dokumenter”.

Med disse forbindelser er det muligt at have et arbejde på daghold i de nævnte byer. Har man derimod skæve arbejdstider, børn der skal hentes fra skole/dagsinstitution, bliver livet noget nemmere, hvis man har en bil.

Vil man deltage i fritidsaktiviteter i Bjerringbro, Hammershøj, Viborg eller Randers eller evt. en tur i biografen, er dette besværligt for folk uden bil.

Det er blandt andet nok derfor, vi i Løvskal har tradition for at deltage i de fritidsaktiviteter, der er i området i stedet for at køre efter dem. Vi har en stærk foreningskultur og lokalinteresse i Løvskal, som også ligger til grund for, at vi deltager i lokale aktiviteter.

Vil du nyde den skønne Nørreådal på nærmere hold, er der cykelsti fra Løvskal til Skjern Kirke samt den modsatte vej fra Løvskal helt til Viborg.

Senest opdateret: Tirsdag, 20. september 2011 23:05