Spring til indhold

Nørreåskolen

header_skolen
noerraaskole

NØRREÅSKOLEN

I naturskønne omgivelser ligger Nørreåskolen, en friskole— tæt omkranset af skoven og med Nørreåen i baghaven. Skolen er en selvejende institution, der er stiftet i efteråret 2007.

Nørreåskolen kan tilbyde undervisning fra 0. klasse til og med 8. klasse samt skolefritidsordning. Fra skoleåret 2019/2020 tilbydes der også 9.kl. med afgangseksamen. Den daglige ledelse varetages af skoleleder, Corinna Breitzke, der i tæt samarbejde med skolens lærere og SFO´ens pædagoger driver en skole, der lægger vægt på hjerterum, faglighed og bevægelse.

Den overordnede ledelse varetages af Nørreåskolens bestyrelse.

Skolefritidsordning
Som en naturlig del af skolen tilbydes også en skolefritidsordning for alle skolens elever fra 0. til 4. klasse. På Nørreåskolen lægges der vægt på, at der i SFO delen tilbydes aktiviteter, der primært tager udgangspunkt i børnene og deres interesser.

Nørreå Børnehus
Ved siden af skolen ligger Nørreå Børnehus, der er en privat integreret institution for børn i alderen fra 0 år til skolealderen. Der arbejdes tæt sammen i dagligdagen og ved overgangen fra børnehaven til skolen således at børnene ved skolestart allerede er meget fortrolige med Nørreåskolen. Mange familier har glæde af at have børn i både Nørreå Børnehus og på Nørreåskolen, hvilket giver en overskuelig hverdag. Se mere på:
http://www.norreabornehus.dk/

MERE END EN SKOLE:

Idrætsforeningen Team Nørreå
I tæt tilknytning til skolen er egnens idrætsklub Team Nørreå. Der er mange aktiviteter i klubben. Gymnastik, rytmisk gymnastik, bordtennis, petanque og fodbold. Se mere på:
https://www.facebook.com/TeamNorreaGymnastik?fref=ts

Ungdomsklub
I vinterhalvåret har ungdomskluben “Mimers Brønd” mange forskellige aktivitetstilbud på skolen om eftermiddagen. Tjek klubbens hjemmeside på
http://www.ungdomsklubben-mimers.dk

Filmklub
Skolen huser også en filmklub, der i vinterhalvåret har filmforevisninger for både mindre og større børn.

(Kilde: Nørreå Skolens hjemmeside)